Feestelijke opening IKC en Vosseburchtfestijn

23 februari 2022

Op 22 februari vierden we de officiële opening van IKC de Vosseburcht! De jongste leerling (Pepijn) en oudste leerling (Ali) knipten samen met bestuurder Arjette de Pree het lintje door.

Al tijdens de coronatijd werd de school een integraal kindcentrum, waarbij onderwijs en opvang intensief samenwerken. De opening kon door corona eerder niet plaatsvinden en werd gekoppeld aan het jaarlijkse Vosseburchtfestijn.

Na de opening was er het Vosseburchtfestijn, met een breed scala aan activiteiten, zoals: je talent tonen op een kleinkunstpodium, schilderen, drukkunst, zingen, dansen, schminken en film kijken. Dit alles met medewerking van DC058, Kunstkade, D’drive en studenten van het Friesland college. Het was een erg geslaagde middag! Na afloop kreeg iedereen een rugtasje en fietsvlaggetje met het nieuwe logo mee naar huis.

Naast een openbare school is er op IKC de Vosseburcht een speelleergroep voor peuters en buitenschoolse opvang, verzorgd door Stichting Kinderopvang Friesland. Sinds kort worden er zowel tijdens als na schooltijd voor alle kinderen (gratis) activiteiten aangeboden. Het aanbod is divers; van kidsdance tot yoga, bootcamp en programmeren.

Media
  • foto opening IKC Vosseburcht