Toffe Elfstedenactie meester Paul voor Kika

18 februari 2022

Op 5 maart wordt meester Paul Dolk 50 jaar (werkzaam bij IKC Trianova, ICK het Palet en KC de Pionier) Dit is voor hem aanleiding om iets bijzonders te doen. Niet krijgen, maar geven. Wil je hem met deze toffe actie voor stichting Kika kinderkanker steunen?! Lees dan verder of klik beneden op de link om te doneren. 

Zijn verhaal:

"Iets waar ik zelf blij van word én waar ik anderen mee kan helpen. Dat was mijn wens, die gaandeweg is uitgegroeid tot deze ludieke actie voor een prachtig doel. Van 21 april tot en met 1 mei 2022 loop ik in 11 dagen met mijn op afstand bestuurbare Land Rover Defender de Elfstedentocht voor KiKa! De tocht begint en eindigt bij Café Restaurant het Graauwe Paard in Oudebildtzijl, Friesland.

Een Tocht met Betekenis
Als kind was ik al gek op auto’s. Zowel grote als kleine. En dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Want waar je als kind van houdt, blijft altijd in je hart…

Ik ben natuurfotograaf en leraar in het basisonderwijs. De afgelopen twee jaar hebben mij bewust(er) gemaakt van de betrekkelijkheid van het Leven. Dat je slechts 1 leven hebt en dat het niet vanzelfsprekend is om oud te worden. Dat had ik al eens meegemaakt, toen 9 jaar geleden een 11-jarige jongen uit mijn klas in korte tijd overleed aan de gevolgen van kanker. Sinds die tijd heeft hij een plekje in mijn hart. Dus toen het idee ontstond van een Elfstedentocht samen met mijn op afstand bestuurbare auto, kwam KiKa al snel in beeld als doel om voor te lopen.

Naast het ophalen van geld voor KiKa vind ik het belangrijk om te laten zien hoe het is om het kind in jezelf te omarmen. Dat je als volwassen man gewoon over straat kunt lopen met een miniatuur auto. Of wat jij dan ook maar leuk vindt om te doen. Spelen houdt je blij en veerkrachtig waardoor je de stormen die het leven je onherroepelijk brengt, beter kunt doorstaan. Kijk maar hoe kinderen dat doen…

Meedoen

Wie zich aangesproken voelt door de actie kan op verschillende manieren meedoen. Je kunt uiteraard doneren. Graag zelfs! Dit kan online via mijn speciale actiepagina: www.actievoorkika.nl/11stedendefendertocht 

Maar dit kan ook ‘live’. Je kunt namelijk (in overleg met mij) een etappe meelopen. Eventueel met een op afstand bestuurbare auto / Defender als je die hebt. Ik laat via mijn socials en de route op Google Maps ook weten op welke plekken ik pauzeer. Ook dan kun je mij opzoeken voor een praatje en terplekke een donatie doen via de speciale KiKa QR-code.

Op mijn facebookpagina: www.facebook.com/11StedenDefenderTocht vind je alle informatie en updates over de exacte route en planning. Ik werk op dit moment nog aan de route in Google Maps (11StedenDefenderTocht) en ik zal ook live te volgen zijn via nader te bepalen apps. Ik train de komende weken om 21 april fris van start te kunnen gaan.

Bedankt voor jullie steun en donaties!!

Paul
Media
  • paul actie