Afscheidsfeest schoolgebouw Telemannstraat

14 juni 2022
Vrijdag 17 juni is er een afscheidsfeest in het voormalig schoolgebouw aan de Telemannstraat! In het najaar van 2020 verhuisde obs de Wester naar de talentencampus Eigen Wijs. Er zou toen een afscheidsfeest worden gehouden, maar corona gooide roet in het eten. Nu is het dan eindelijk zover! 

Iedereen is uitgenodigd die ooit iets heeft gehad met Obs De Wester, Telemannschool I, Telemannschool II, De Houtduif de Gemeenteschool 31 en de Gemeenteschool 32. Dus ben of ken je leerlingen, leerkrachten, ouders, directeuren, stagiaires, vrijwilligers… van harte welkom!  

Tref oude bekenden en bekijk het gebouw voor een laatste keer!

Het afscheidsfeest is op 17 juni 2022 van 14.30 tot 17.30 uur in het gebouw en plein van de Telemannstraat 13 (kom via de hoofdingang binnen). Dit is je kans om het gebouw van binnen nog een laatste keer te bekijken. Er zal een tentoonstelling te zien zijn met foto’s van vroeger (van 1953 tot 2021). En je zult vast ook benieuwd zijn naar mensen die je gekend hebt op een van deze scholen. Daarom hopen we ook dat heel veel mensen zullen komen. Dus ken je nog mensen die niet meer bij Proloog werken en wel iets met een van de bovenstaande scholen hebben, neem ze dan mee en geef de uitnodiging door! 

Verkoop spullen voor school in Sierra Leona 

Er zijn nog spulletjes van deze scholen bewaard en deze zullen verkocht worden. Er zal zelfs een heuse veiling gehouden worden van 16.30 tot 17.30 u. Hier worden de meeste bijzondere stukken geveild. Je kunt ook een kopje koffie/thee of limonade kopen. Alle opbrengsten gaan naar de Ansarul Primary School in Sierra Leone (Sumaila Town). Dus neem cash geld mee :-) 

Media
  • afscheid wester2