Glasbewassing Proloog door Westerman Schoonmaak & Diensten

25 juni 2021

Stichting Proloog heeft, na een aanbesteding, de glasbewassing voor de komende drie jaar gegund aan Westerman Schoonmaak & Diensten. Tevens zijn er twee optiejaren in de overeenkomst opgenomen.

Stichting Proloog heeft veel vertrouwen in Westerman die de onderhandse aanbesteding heeft gewonnen op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kwaliteit, flexibiliteit en ervaring waren punten waarin Westerman Schoonmaak & Diensten indruk maakte in de gespreken tijdens de aanbesteding. Ook de toegankelijkheid van het bedrijf Westerman sprak de commissie aan waardoor de keus uit totaal drie aanbieders voor dit bedrijf is gemaakt. Stichting Proloog heeft bewust gekozen om het ramen wassen uit het totale schoonmaakpakket te halen om op deze manier meer grip op de kwaliteit te kunnen hebben. Tevens is deze keer de keus gemaakt om de kozijnen één keer per jaar in de schoonmaakronde mee te nemen. Verder werd er nog voor een deel gewerkt met losse opdrachten waar op regie opdracht voor werd gegeven. Ook deze werkzaamheden zijn nu vast opgenomen in de overeenkomst en dit totaalpakket moet leiden tot een structurele kwaliteitsverbetering in de schoonmaak in en om de gebouwen van Proloog.

Het contract met Westerman Schoonmaak & Diensten zal ingaan op 1 juli 2021. Op de foto hieronder de ondertekening van het contract glasbewassing tussen Proloog (Arjette de Pree) en Westerman Schoonmaak & Diensten (Wout en Elizabeth).